Ahli Muzik.com

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Forum: Siapa Kau?
Topic Started By Replies Views Rating Last Post
No New Posts new comer
 
(Preview)
master peace 0 151
No New Posts Salam Kenal
 
(Preview)
Assalamualaikum.... Saya Khairul Aman...baru nak jinak-jinak mencipta lagu. Diharapkan kawan-kawan di sini sokong dan berilah komen-komen yang membina supaya saya dapat mempertingkatkan lagi kualiti lagu-lagu saya di masa akan datang...ecewahhh boleh follow di facebook : Aman Strat Teri...
Khairul_Aman 0 109
No New Posts Hi, saya Lola. Penyokong kuat MizzNina,Stacy dan LYNNZAY. (Preview)
Hai,saya Lola.Saya suka penyanyi tempatan yang dance seperti Stacy,MizzNina dan paling terbaru Lynnzay.Lynnzay ni lain sikit background dia.Dia dulu pernah ada band indie nama AppleJuice dan trio group,Senoritas.Memang start from scratch tak macam Mizznina yang kaya dan Stacy yang dari AF....
Lola2013 0 144
No New Posts salam.
 
(Preview)
salam 1 malaysia.. gua tgah mencari band yg series dlm bidang muzik.. xkisah la main apa2 event,. gua main bass guitar, pengalaman dh bnyak main function event kenduri kawen, dinner, hotel,... dlu gua ada band tp dh trkubur sbb nk buat single rock mcm wings, search dan sewaktu dgnnya,, klu boleh nk ca...
presiden jahanam 0 112
No New Posts assalamualaikum
 
(Preview)
saya boleh maen gitar,bass, drum, and saxophone.... tp major adalah guitar and saxophone.... dlu aktif maen band..sekarng da slow coz ramai da pecah kuar cari keje...tnggal le sorang yg msih study ag...sape2 yg cri player bleh ajk... n sape yang ade nk jual saxophone bleh inform coz ingat nk cari ya...
firdaus 0 373
No New Posts Assalammualaikum ^^
 
(Preview)
hai semua, nick sy kt sni Rex, nama betul Arul...tp lg selesa dgn nama Rex... tujuan join sini sbb nk tambah ilmu dlm bidang muzik especiallly bab bass. mintak tunjuk ajar semua ^^
Rex 0 252
No New Posts its me.. gig goddess
 
(Preview)
hi bands .. korang leh register band korang kat www.2crank.com kat sini korang leh dptkan show/slot dan sebagainya. sure gempak,heBat dan Mantap!! -- Edited by giggoddess on Monday 17th of January 2011 06:22:48 PM
giggoddess 0 264
Poll Ukulele Malaya (Malaysia) (Preview)
Hi Semua, Kepada peminat ukulele yang berkualiti, kedai kami menjual hanya dan semata-mata ukulele sahaja. Datang dan telefon utk keterangan lanjut. Person contact : Khai (012-973 7564) UKULELE MALAYA 34A-2, Jalan SM2, Sunway Batu Caves, Batu Caves, 61800 Selangor,MALAYSIA +603 6187 8054 uku...
Ukulele Malaya 0 524
No New Posts Salam Perkenalan
 
(Preview)
salam semua..sy danish dr temerloh..kakitangan kerajaan..suka main gitar..hidup aku kalau sehari tak petik gitar rasa mcm tak kena je..
danish 0 351
No New Posts Hi
 
(Preview)
Nickname aku RozenĀ  muzik muzik dan lagu jepun dah sebati dalam hidupku -- Edited by Roz on Thursday 11th of March 2010 01:40:59 PM
Roz 0 338
No New Posts Hai semua!
 
(Preview)
Hello! Di sini username saya bluesky, tapi nama betul Zairi. Saya minat main keyboard. Saya memang suka giler muzik ni!
BlueSky 4 458
No New Posts saya strider.
 
(Preview)
halo sume.aku strider. age- 21 lokasi-oversea , s​omewhere in the middle east. muzik-postrock,grunge​,metal,postrock,postrock,postrock identiti- loser​.backstabber.pemalas.takhensem.pengotor.taksenonoh​.sukabuliaweks.takhabesskolah salam perkenalan!
strider 3 319
No New Posts ahli forum dri area2 cyberjaya/putraja/seri kembangan/puchong
 
(Preview)
sapa2 ahli forum dri area2 nie..leh la buzz aku erk...mencari kawan yg cinta music..hehe
Ir22 0 323
No New Posts Hello hawau Uols!
 
(Preview)
Hello geng forum ahlimuzika yg romanja! Wa datang mau kenal sama uols! wa mau blaja goreng sama uols sifu2 ok cayalah ni misti penangan kuasaforum nih blasah je.....
Joe Kesatriani 1 402
No New Posts Salam kenal2
 
(Preview)
new member...call me Ir...from serdang
Ir22 1 295
No New Posts kenalkan diri anda
 
(Preview)
korang digalakkan kenalkan diri anda kalau nk menyamar pun ok juz bg taulah ko menyamar sbg ape didlam column ni
Zarul 6 367
Page 1 of 1  sorted by
Forum Statistics
Registered Members: 45   Topics: 38   Total Posts: 75
There are currently 0 member(s) and 1 guest(s) online.
3 user(s) visited this forum in the past 24 hours
The most users ever online at once was 2 member(s) and 4 guest(s) at 4:56pm Jul 21, 2009
Forum Information
Total Posts: 31
Moderator: Zarul
No New Posts New Posts
Topic is Closed Sticky


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard